EKOLOGISKT, HÅLLBART

OCH MILJÖSMARTFör att halsbandet ska vara bra för dig, ditt barn och för miljön använder vi därför:


  • Ekologiskt GOTS-märkt bomullsgarn
  • Obehandlat svenskt trä
  • Vegetabiliskt garvat läderband som är helt fritt från kemikalier.
  • I största möjliga mån köper vi alla tillbehör från

lokala företag och leverantörer.

TILL BÄSTISEN, DOTTERN,

KOLLEGAN ELLER

TILL DIG SJÄLV.


 

Ska du på kollegans barns dop och har ingen aning om vad du ska ge? Är föräldrarna såna som redan har allt? Funderar du på att, precis som resten av gästerna, köpa en spargris eller ram i den lokala guldaffären?


 

Ett amningshalsband med tillhörande smyckespåse och fint kort med information om halsbandet är den perfekta presenten! Bor föräldrarna långt bort? Säg till vid beställning så slår vi in halsbandet med en hälsning från dig och skickar direkt till mottagaren.

AMNINGSHALSBAND


För en lugnare, roligare och mysigare amning både för förälder och bebis.Alla som ammat eller flaskmatat känner nog igen sig - bebis som sprattlar och drar i håret eller klöser med sina vassa naglar på bröstet och det som ska vara en mysig och lugn stund blir istället stressigt, svettigt och stundtals jobbigt och frustrerande för barn och förälder. 

Ett amningshalsband distraherar och hjälper till att få bebisen fokuserad på matningen. Det är spännande att titta på, gripa tag i och pilla på. Halsbandet är även lätt att greppa och hjälper barnet att utveckla motoriken och de olika färgerna och texturerna stimulerar barnets alla sinnen. Dessutom är det slitstarkt och salivtåligt.Det är en rolig sak för barnet som du alltid kan ha med dig. Det är även perfekt om bebis lätt blir uttråkad när det bärs i sele eller sjal.

 

 

En väldigt uppskattad doppresent eller till babyshowern!Halsbanden är ca 98 cm långa (längden är justerbar)

our story | cecilia@agnesandpebbles.se | besök oss på facebook & instagram